Διαμονή
Πολυτέλεια & Στύλ στη Σαντορίνη

Το νεόκτιστο ξενοδοχείο, είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακα Boutique ξενοδοχεία στο νησί της Σαντορίνης, με σουίτες με μεγέθη που κυμαίνονται απο 35 τ.μ εως και 45 τ.μ. Φιλοξενεί τους επισκέπτες σε σουίτες με king size κρεβάτια και παρέχει εντυπωσιακούς και πολυτελείς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Οι junior καθώς και οι superior Suites προσφέρουν την απόλυτη έκφραση της εμπειρίας της Σαντορίνης.

Για την απόλυτη εμπειρία διακοπών διαλέξτε μία από τις Deluxe σουίτες μας ή τις υπερπολυτελείς Honeymoon σουιτες. Το Acroterra Rosa είναι το νέο στολίδι της Σαντορίνης για το ειδυλλιακές και άνετες διακοπές στη Σαντορίνη!

Συνδυάζει πολυτέλεια, first class υπηρεσίες, υπέροχο φαγητό και ποτό με μια αίσθηση ιδιωτικότητας και ηρεμίας.

Η διαμονή περιλαμβάνει Junior Σουίτες με θέα στο περίφημο Καστέλι ή / και θέα στη θάλασσα, Superior και Deluxe Suites με εκπληκτική θέα στην Καλντέρα, Deluxe Suites με κατ' επιλογή βεράντες με τζακούζι.

Για την απόλυτη εμπειρία μπορείτε να επιλέξετε μία από τις Deluxe Suites μας με κατ' επιλογή βεράντα με τζακούζι ή εσωτερικό τζακούζι. Το Acroterra Rosa είναι το νέο στολίδι των ελληνικών νησιών, ιδανικό για να ζήσετε ειδυλλιακές στιγμές με όλες τις ανέσεις στη Σαντορίνη.