Σας καλωσορίζουμε στη μαγεία του Acroterra Rosa
Σας προκαλούμε να απελευθερώσετε τις αισθήσεις σας

Σας καλωσορίζουμε στη Σαντορίνη των επιβλητικών τοπίων, του μαγευτικού ηλιοβασιλέματος, των ιστορικών μνημείων, των μοναδικών παραλιών, των φυσικών φαινομένων, του διεθνούς jet set.

Σας καλωσορίζουμε στο 5* exclusive boutique Hotel Acroterra Rosa! Στο ιδιαίτερης αισθητικής ξενοδοχείο που σας υπόσχεται ονειρεμένες διακοπές με θέα την περίφημη Καλντέρα της Σαντορίνης. Η αρχιτεκτονική ομάδα του Γιώργου Μέρλου δημιούργησε ένα πολυτελές ξενοδοχείο απόλυτα εναρμονισμένο με την Αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική. Όλοι οι άνθρωποι του Acroterra Rosa σας περιμένουν για να σας μυήσουν στην αυθεντική ελληνική φιλοξενία.

Το Acroterra Rosa συνδυάζει πολυτέλεια, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ιδιαίτερες γαστρονομικές απολάυσεις με μια αίσθηση ιδιωτικότητας και ηρεμίας.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μια εκπληκτική πισίνα υπερχείλισης που προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στην Καλντέρα. Το νεόκτιστο ξενοδοχείο, είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακα Boutique ξενοδοχεία στο νησί της Σαντορίνης, με σουίτες με μεγέθη που κυμαίνονται στα 35 τ.μ με ένα εντυπωσιακό 50 τετραγωνικά μέτρα.Φιλοξενεί τους επισκέπτες σε σουίτες με king size κρεβάτια και παρέχει εντυπωσιακούς και πολυτελείς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Οι junior καθώς και οι superior Suites προσφέρουν την απόλυτη έκφραση της εμπειρίας της Σαντορίνης.

Για την απόλυτη εμπειρία διακοπών διαλέξτε μία από τις Honeymoon σουίτες μας ή τις υπερπολυτελείς σουίτες Dream Acroterra. Το Acroterra Rosa είναι το νέο στολίδι της Σαντορίνης για το ειδυλλιακές και άνετες διακοπές στη Σαντορίνη!