ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Gallery

Το ηφαιστειακό τοπίο της Σαντορίνης σε καθηλώνει με την πρώτη ματιά.  Ακόμα και όταν πας να επισκεφτείς τις παραλίες της θα βρεθείς μπροστά σε ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Το ηφαιστειακό τοπίο της Σαντορίνης σε καθηλώνει με την πρώτη ματιά.  Ακόμα και όταν πας να επισκεφτείς τις παραλίες της θα βρεθείς μπροστά σε ένα εντυπωσιακό θέαμα. Είναι εντελώς διαφορετικές από όλες τις παραλίες που θα βρείτε σε άλλα νησιά του Αιγαίου. Οι περισσότερες σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε σεληνιακό τοπίο. Μαύρες παραλίες ή κόκκινες σου φανερώνουν εξωτικά και κινηματογραφικά σκηνικά.

Η περίφημη κόκκινη παραλία

Με τα κατακόρυφα ηφαιστειογενή βράχια και το ψιλό κοκκινωπό βότσαλο που συνθέτουν ένα εξαιρετικό αξιοθέατο. Μπορείτε να την προσεγγίσετε είτε με 10λεπτη πεζοπορία, είτε με καΐκια που αναχωρούν από το Ακρωτήρι, το Καμάρι και την Περίσσα.

Παραλία Καμάρι

Ίσως η δημοφιλέστερη παραλία του νησιού μήκους 5 χλμ.  Μία κοσμοπολίτικη παραλία με σκούρα άμμο και πεντακάθαρα νερά. Από πάνω της δεσπόζει το επιβλητικό: Μέσα Βουνό στο οποίο είναι κτισμένη η Αρχαία Θήρα. Στο καμάρι θα βρείτε εστιατόρια και καφέ όπως και εμπορικά καταστήματα. Το σίγουρο είναι ότι θα απολαύσετε το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Παραλία Βλυχάδα

Μία παραλία για εκείνους που θέλουν να απομονωθούν λίγο από τον υπόλοιπο κόσμο. Στη Βλυχάδα ξεχωρίζουν τα γλυπτά από άμμο που έχουν δημιουργηθεί στο πέρασμα των χρόνων. Μην επιχειρήσετε να μιλήσετε στο κινητό σας. Απλά δεν έχετε σήμα. Αφεθείτε λοιπόν στο μοναδικό θέαμα που απλώνεται μπροστά σας και καλώς ήρθατε στη μαγεία της Σαντορίνης.

© 2019 ACROTERRA ROSA, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος
ΜΗΤ.Ε.: 1167Κ035Α1123201